Diari Més

Els Reis d'Orient ja han arribat a Tarragona

Milers de persones els esperaven al barri del Serrallo, on han atracta amb el seu vaixell

Imatge de la cavalcada dels Reis d'Orient a Tarragona.

Els Reis d'Orient ja han arribat a TarragonaShaila Cid

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Reis d'Orient han arribat puntuals a la seva cita, a un quart de set, amb els nens i nenes de Tarragona. Ses Majestats ho han fet, com ja és habitual, en vaixell fins al barri del Serrallo. El passeig marítim estava ple d'infants carregats d'il·lusions per aquesta nit tan màgica.

Acompanyants dels seus patges, Melcior, Gaspar i Baltasar han baixat de l'embarcació i han saludat als més petits, on alguns han aprofitat per entregar les cartes d'última hora. Milers de persones omplien de gom a gom la façana de l'edifici del Teatre Pòsit, des d'on han fet els parlaments juntament amb les autoritats. Aquesta ha estat la principal novetat de la cavalcada d'aquest any.

Gaspar s'ha dirigit als tarragonins i ha cridat a que «l'amor, la bondat i l’amistat» omplin sempre les seves vides. Tot seguit, els Reis s’han traslladat en cotxes fins al carrer Reial, on els esperaven les quinze carrosses que conformen la cavalcada. La comitiva està formada per 280 patges i més de 200 voluntaris i treballadors municipals.

Aquest any els dotze cavalls muntats per romans no han participat per motius de seguretat i per la dificultat de trobar genets a causa del relleu generacional. Milers de persones han desbordat els carrers de la ciutat esperant la visita de Ses Majestats, que en total repartiran 2.500 quilos de caramels.

Il·lusió al territori

Els Reis d'Orient ja han arribat a totes les poblacions del territori repartint il·lusió entre els més petits. Passant per totes les localitats de Delta de l'Ebre, Reus, La Canonja, Vila-seca, Valls,... Ses Majestats no s'han volgut oblidar-se de ningú i aquesta nit tenen, per endavant, la feina més grossa de tot l'any, l'ha de repartir els regals si els nens i no tan nens s'han portat bé durant tot l'any.

Els Reis d'Orient rebuts per l'alcalde,

Els Reis d'Orient ja han arribat a TarragonaACN

tracking