Diari Més

Societat

Prop de 200 persones han participat a la convocatòria 'Treball als Barris' de Campclar i la Part Alta

Per a l'edició de l'any vinent s'afegiran quatre nous cursos de formació

Acte de cloenda de la convocatòria Treball als Barris.

Prop de 200 persones han participat a la convocatòria 'Treball als Barris' de Campclar i la Part Alta

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Prop de 200 persones han rebut formació o han estat contractats aquest 2017 a través de la convocatòria 'Treball als Barris', de la qual aquest dilluns s'ha celebrat la cloenda oficial amb una recepció a les instal·lacions de Tarragona Impulsa, al magatzem de la Tabacalera, presidida pel conseller d'Ocupació Econòmica, Francesc Roca.

La convocatòria 'Treball als Barris' està en marxa des de l'any 2011 i consisteix en un seguit d'accions que combinen la formació i la contractació als barris de Campclar i la Part Alta de Tarragona.

En aquesta darrera edició, 391 persones s'han donat d'alta al Servei d'Orientació i Intermediació Laboral,ubicat específicament a Campclar i la Part Alta, i que ofereix atencions individualitzades i accions grupals per elaborar currículums, fer cerca activa de feina, oferir càpsules formatives, entre d’altres.

Per una banda, es van realitzar deu cursos de formacióagrupats en àrees com la logística, l'hoteleria, la seguretat o els idiomes. D'altra banda, una trentena de joves han rebut sis mesos de formació i l'altra meitat de l'any han estat contractats laboralment, a través de tres especialitats diferents: atenció sociosanitària a persones dependents, reparació i manteniment d’habitatges i dinamitzador d’activitats d’educació infantil i juvenil.

Per a l'edició de l'any vinent s'afegiran quatre nous cursos de dependent/a de carnisseria, dependent/a de peixateria, formació en llengua catalana i d'auxiliar de subalterns en institucions municipals dirigit a persones amb discapacitats.

Les persones interessades a participar en algun d'aquests programes poden sol·licitar més informació a les instal·lacions de Tarragona Impulsa, situades a l'avinguda Vidal i Barraquer s/n -M1-, a l’Espai de Trobada de Campclar, carrer Riu Llobregat, núm 10, o al Centre Sociocultural de la Part Alta, carrer Puig d'en Pallars, s/n.

tracking