Diari Més

Esport

Uns 300 estudiants participen al voluntariat de La Lliga Genuine a Tarragona

En aquesta jornada, BASF s'ha estrenat com a patrocinadora del Nàstic Genuine

Imatge de l'acte de la jornada del voluntariat.

Uns 300 estudiants participen al voluntariat més genuíCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Campus Catalunya de la URV de Tarragona ha acollit aquest divendres una jornada de formació per als voluntaris que faran possible que La LligaGenuineaterri a Tarragona al gener.

Gairebé 300 alumnes del Col·legi Sant Pau Apòstol i l’Institut Martí Franquès de Tarragona s’han aplegat a l’Aula Magna de la universitat per iniciar la formació per a La Lliga Genuine, que celebrarà la segona fase del campionat a Tarragona els dies 19, 20 i 21 de gener.

Durant aquesta jornada, l'empresa BASF s'ha estrenat com a nousponsoroficial del projecte NàsticGenuine, que ofereix la possibilitat a les persones amb discapacitat intel·lectual normalitzar la seva pràctica futbolística.

Els encarregats d'obrir la jornada han estat els dos capitans del NàsticGenuine, Rubén i Álvaro; el president del Nàstic, Josep Maria Andreu; i el Director General deBASFen Iberia, Carles Navarro. Els quatre han estat moderats per la periodista de La Vanguardia i presidenta del Col·legidePeriodistes, Sara Sans, i han explicat el projecte des del seu punt de vista.

La jornada s’ha tancat amb l’experiència de vida de Pablo Pineda, actor i primer llicenciat amb síndrome de Down a Europa.

A la trobada també s’han afegit al voltant de 50 treballadors de l’empresa BASF, que també col·laboraran voluntàriament el tercer cap de setmana de gener en qüestions organitzatives de La Liga Genuine a Tarragona. La inauguració es farà al Nou Estadi divendres 19 de gener i la competició es celebrarà als camps de futbol del Complex Esportiu Futbol Salou.

Imatge de l'acte de la jornada del voluntariat.

Uns 300 estudiants participen al voluntariat més genuíCedida

tracking