Diari Més

Equipaments

Es posa en marxa la UCI pediàtrica del Joan XXIII de Tarragona

També s'ha iniciat el procés de licitació de les obres de remodelació del centre

El director del Servei Català de la Salut, David Elvira, visitant les instal·lacions de la nova UCI pediàtrica.

Es posa en marxa la UCI pediàtrica del Joan XXIII de TarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Unitat de Cures Intensives pediàtrica (UCI) de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona ja és un fet. Aquesta nova unitat es va posar en marxa ara fa uns dies, i ho fa amb uns mesos de retard, ja que les previsions era tenir les noves instal·lacions obertes al juny.

La UCI pediàtrica permetrà atendre els nens a la mateixa ciutat de Tarragona, i així evitar els trasllats a centres hospitalaris de Barcelona.

La inversió realitzada en aquesta nova insta·lació ha estat de 1.470.000€ (obres i equipament) i el cost de funcionament anual serà de 2.120.000€.

El director del Servei Català de la Salut, David Elvira, ha visitat aquest divendres el centre per veure la nova unitat i harepassat amb els professionals les millores que s'han dut a terme al centre durant els darrers anys.

S'inicia la licitació de les obres per al nou Joan XXIII

En aquesta línia de millores, ja s’ha iniciat el procés de concurs d’idees, a proposta del Servei Català de la Salut. El projecte i direcció d’obra de la transformació del nou Joan XXIII té un valor de 2.488.368 euros. La data límit per a la licitació del projecte, mitjançant el concurs d’idees, és fins a finals de març.

D'aquesta manera, s'estima que el projecte de construcció del nou edifici sigui d'uns 40.000 m2 de superfície, i comptarà amb àrees d’hospitalització, gabinets d’intervencionisme, hospital de dia, usos de medicina nuclear, serveis de diagnòstic per la imatge i el bloc quirúrgic, entre d’altres serveis.

El director del Servei Català de la Salut, David Elvira, visitant les instal·lacions de la nova UCI pediàtrica.

Es posa en marxa la UCI pediàtrica del Joan XXIII de TarragonaCedida

tracking