Diari Més

Llum verda al finançament per completar la 4a fase del Palau d'Esports de Tarragona

L'empresa pública de la Generalitat Infraestructures de Catalunya ampliarà de 1,2 milions d'euros l'aportació per a les obres

Imatge d'arxiu de l'Anella Mediterrània en una visita a les obres el passat mes de març.

El Consell de Ministres amplia 1,2 milions l'aportació de la Generalitat als Jocs Mediterranis de TarragonaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Consell de Ministres ha aprovat aquest divendres, en virtut de la intervenció de la Generalitat mitjançant l'article 155 de la Constitució, una ampliació dels diners que aporta el Govern als Jocs Mediterranis de Tarragona 2018. En concret, l'empresa pública de la Generalitat, Infraestructures de Catalunya, ampliarà de 16,6 a 17,8 milions d'euros l'aportació per a les obres del Palau d'Esports dels Jocs Mediterranis, a l'Anella Mediterrània del barri de Campclar.

L'anunci l'ha fet el delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, després de la roda de premsa del Consell de Ministres, i ha assegurat que l'aportació extra «ajuda a consolidar els Jocs Mediterranis».

Villamayor, satisfet per l'aprovació del finançament

El conseller comissionat dels Jocs Mediterranis de Tarragona, Javier Villamayor, ha expressat la seva satisfacció per l'anunci de l’aprovació del finançament per completar la construcció del Palau d'Esports de l'Anella Mediterrània, que ha d'acollir la competició d'handbol als Jocs Mediterranis Tarragona 2018.

Segons Villamayor, «l'inici de la tramitació per licitar la 4a fase del Palau d'Esports és una magnífica notícia, perquè assegura que aquest equipament estarà enllestit a temps per als Jocs Mediterranis».

Aquesta 4a fase, que tindrà una capacitat de 5.000 espectadors, permetrà enllestir treballs en àmbits com el videomarcador, equipament esportiu, reforç de la climatització, etc.

tracking