Diari Més

Cultura

Una exposició col·lectiva recull les imatges més significatives de la 5a edició del Fotògraf Convidat

Un total de 57 fotògrafs han passat per les xarxes socials de Tarragona Cultura des de l’inici d’aquesta proposta

Imatge d'un dels Fotògrafs Convidats: Albert Rué

Una exposició col·lectiva recull les imatges més significatives de la 5a edició del Fotògraf ConvidatAlbert Rué

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Demà dimecres 13 de desembre, a les set de la tarda, a l’Espai Turisme, es presentarà l’exposició El Fotògraf Convidat 2017, una mostra que recollirà les 12 sèries dels 12 fotògrafs que han participat enguany en aquesta iniciativa de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona. Fa cinc anys que des de Tarragona Cultura es va posar en marxa el projecte El Fotògraf Convidat a les xarxes socials, on cada mes s’ha convidat un instagramer a mostrar, amb cinc imatges, la seva visió de la cultura, de l’art i de la fotografia. Des del 2013, que es va iniciar el projecte, han estat 57 els fotògrafs que han triat un aspecte relacionat amb aquests temes i n’han articulat una petita sèrie. Aquesta experiència, segons Tarragona Cultura, ha permès descobrir, d’una banda, una gran diversitat de mirades sobre realitats comunes i, de l’altra, talents mig amagats. Tarragona Cultura apunta que «han acomplert amb dos objectius: promoure la creació artística i, alhora, difondre-la i projectar-la».

Enguany els autors participants han estat Joan Abella, Marc Bosch, Cristina Cabré, Laura Casas, Marta Coll, Àlex Folguera, Mònica Galera, Mar López, Jordi Montejo, Ernest Perales, Albert Rué i Xavi Solé. Els autors han estat totalment lliures a l’hora de triar la temàtica i l’enfocament de la seva sèrie. Les temàtiques són diverses: l’art del fotomuntatge, la fotografia d’infants, la natura, les festes i els espais urbans més característics de la ciutat n’han estat els protagonistes.

A partir del dia 13 de desembre a les set, les 12 sèries es podran veure exposades, totes juntes, a l’Espai Turisme, on romandran fins al 13 de gener de 2018.

tracking