Diari Més

El detenen amb els dos còmplices després de caure-li part del botí de la butxaca

La Urbana de Tarragona també deté un home que estava destrossant un bar a Sant Salvador

Imatge d'arxiu d'un agent de la Guàrdia Urbana de Tarragona.

El detenen amb els dos còmplices després de caure-li part del botí de la butxacaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana va detenir el passat dijous tres joves d'entre 15 i 20 anys per un delicte de robatori amb forá a l'interior de vehicles.

Poc després de la una de la matinada, la Guàrdia Urbana va rebre l'avís que al barri de La Granja, a Tarragona, diferents vehicles estaven sent forçats. Mentre dues persones intentaen obrir-los, una tercera vigilava.

En arribar al lloc dels fets, els agents van veure com els tres estaven disssimulant i, a un, se li va caure un cable USB. Llavors, els van escorcollar, i els van enxampar amb un telèfon mòbil, un carregador de mòbil, un cable USB, un kit de pintura d'espray, un cd de música i un kit de maquillatge de butxaca.

Destrossa un bar

Per altra banda, la Guàrdia Urbana va detenir aquest diumenge al matí un home de 33 anys com a presumpte autor d'un delicte de danys, resistència i desobediència a l'autoritat.

Els fets van succeir a l'avinguda de Sant Salvador, on els agents van rebre l'avís que un home estava alterant l'ordre públic a l'interior d'un local. Segons el propietari, estava en estat d'embriaguesa, i es va enfrontar als clients, trencant mobiliari del bar.

Una dotació de la Urbana va trobar un home que encaixava amb la descripció. L'home no es va mostrar col·laborador i va arribar a autolesionar-se.

tracking