Diari Més

El Pare Noel arriba a El Corte Inglés de Tarragona

Els nens podran visitar el Pare Noel des de demà dissabte i fins el 24 de desembre i s’enduran una foto gratuïta de record

El Pare Noel serà a El Corte Inglés de Tarragona des de demà dissabte fins el 24 de desembre.

El Pare Noel arriba a El Corte Inglés de TarragonaEl Corte Inglés

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La caseta del Pare Noel s’instal·la demà dissabte a la 3a planta d’El Corte Inglés de Tarragona per tal que tots els nens i nenes puguin saludar-lo i entregar-li la seva carta. Tots aquells infants que el visitin, a més, s’enduran una fotografia gratuïta que podran recollir tres dies més tard al Departament d’Informació, a la planta baixa.

El Pare Noel serà al centre tots els dissabtes i festius, en horari de matí i tarda, d’11.00 a 13.30h i de 17.00 a 20.30h. Els dies laborables només ho farà a la tarda. La caseta es podrà visitar fins el dissabte 24 de desembre, dia en què el centre tancarà les seves portes a les 20.00h.

Per altra banda, un cop hagi marxat el Pare Noel serà el Carter Reial qui es traslladi a El Corte Inglés per tal que tots els infants puguin entregar-li la carta a Ses Majestats els Reis d’Orient. El patge s’instal·larà ala 3a planta, des del 27 de desembre al 4 de gener de 2018, amb el mateix torn de matí i tarda que el Pare Noel.

Actuacions Infantils, flaixos musicals i exposició d’un Pessebre artístic

El Nadal serà també present al centre comercial amb l’Espai Infantil de Nadal, que s’iniciarà el dissabte 2 de desembre. S’han programat diferents espectacles, en petit format, de màgia, animació o circ que tindran lloc a la sala Àmbit Cultural – a la 5a planta-, en dues sessions de matí i tarda, a les 12.3h0 i a les 18.30h.

Aquell mateix dia, i també durant els dissabtes i festius, la companyia Dixie Fox amenitzarà l’estada dels clients interpretant petites peces musicals. Ho faran a diferents espais del centre i de manera itinerant. Paral·lelament, durant tot el mes de desembre, a la planta soterrani es podrà visitar l’exposició d’un pessebre artístic obra de l’Associació Pessebrista de Tarragona.

tracking