Diari Més

Societat

Quim Monzó recupera un article d'un columnista de 'El Mundo' que suggeria que els tarragonins havien matat Jesús

Ho fa de manera irònica, i ho notifica al canal satíric @JuventudCASDF per tal que 'prenguin mesures'

Imatges de la lluita de gladiadors de Tarraco Viva.

Els gladiadors a l'amfiteatreCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'escriptor Quim Monzó utilitza el Twitter de manera habitual per ha expressar les seves opinions i posicionaments sobre l'actualitat. Normalment, la ironia és la seva eina comunicativa preferida i compta, a més, amb una bona colla de seguidors, que ja supera els 307.000 usuaris.

Referències al fiscal general de l'Estat o a alçaments franquistes són algunes de les seves últimes piulades. La més recent, però, del 20 de novembre, és la que demana l'atenció a un altre usuari de Twitter, laJuventudCristianaAnti-Sectas(@JuventudCASDF), que des d'un canal de YouTube es dedica a fer vídeos satírics sobre l'església, a càrrec d'un suposat capellà, el 'pastor DanielSaucedo'.

En aquesta ocasió ho fa recordant-li un article que es va publicar l'any 2012 al diari El Mundo, a càrrec de l'articulistaJuanchoArmasMarcelo, en el qual afirmava que havia estat un grup de soldats de Tàrraco els responsables de la mort de Jesucrist. Segons l'article, que en el seu moment ja va despertar les burles de molts internautes, la guàrdia personal dePilats(que havia estat Governador a Tarragona, afirmava) l'hauria acompanyat a la seva nova destinació, a Judea, i allí, haurien estat els encarregats d'executar la sentència contra el fill de Déu.

Tot plegat, l'escriptor Quim Monzó ho emmarca dins la situació actual que pateix Catalunya i el clima de rebuig que existeix, fora de Catalunya, que existeix contra qualsevol cosa que estigui relacionada amb els catalans.

Aquest és l'article original: LLEGIR

tracking