Diari Més

Municipal

El PDeCAT pregunta pel retard en la reforma de la Plataforma del Miracle

El portaveu del grup municipal, Albert Abelló, recorda que el govern municipal es va comprometre a aprovar el projecte el passat mes d’octubre

Al juliol del 2013, l'Ajuntament va decidir tancar la plataforma. Imatge d'arxiu.

Finalitza el projecte que preveu un restaurant a la plataforma del MiracleACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El PDeCAT a l’Ajuntament de Tarragona ha lliurat per escrit una sol·licitud d’informació a l’equip de govern (PSC-PP) per tal de conèixer el perquè del retard en l’aprovació del projecte de reforma de la Plataforma del Miracle, tancada des del juliol de 2013. El portaveu del PDeCAT, Albert Abelló, ha recordat que el govern municipal es va comprometre a aprovar el projecte a l’octubre, però «no hem rebut cap mena d’informació al respecte».

Abelló lamenta aquest nou retard davant la «urgència» de recuperar un espai emblemàtic de la ciutat. «És inadmissible que aquesta zona del passeig del Miracle, un indret de postal, resti des de fa tants anys amb les patètiques condicions en què es troba», ha manifestat el portaveu. «Cal que l’equip de govern posi en marxa totes les actuacions de millora necessàries per posar fi al deteriorament que pateix l’estructura i convertir l’espai i el seu entorn en un lloc accessible i amable», ha afegit.

El portaveu del grup municipal ha conclòs que «no podem permetre que la passarel·la i la remodelació del Passeig del Miracle finalitzin sense tenir enllestida la reforma de la Plataforma».

tracking