Diari Més

Societat

Diversos medallistes olímpics participaran en la jornada 'Esport i Valors'

L’esdeveniment, que se celebrarà aquest divendres, comptarà amb la presència d’esportistes Joel González, Jordi Arrese, Marcos Blanquiño i Gerard Descarrega

Descarrega, en acció.

Gerard Descarrega disputarà aquest diumenge la final dels 400 metresEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Sala d’Actes del Campus Catalunya de la URV acollirà, aquest divendres 25 de novembre, la jornada ‘Esport i Valors’, la qual té l’objectiu de remarcar la importància dels valors que acompañen la pràctica esportiva. L’esdeveniment comptarà amb la participación dels medallistes olímpics i paralímpicsJoel González, Jordi Arrese, Marcos Blanquiño i Gerard Descarrega, entre d’altres.

En la jornada es realitzaran conferències i taules rodones de temàtiques diverses, com valors i rendiment esportiu, esport i formació de futur, el dopatge en l'esport i família i valors en la pràctica esportiva.Presentaran la jornada l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, el secretari general de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, Gerard Figueras i el president de la Delegació de Tarragona del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, Jaume Descarrega.

La jornada està organitzada per la Delegació de Tarragona del Col·legi Oficial de Psicologia de amb la col·laboració de Ajuntament de Tarragona i els Jocs Mediterranis Tarragona 2018. L’assistència és gratuïta però amb inscripció prèvia en aquest enllaç.

tracking