Diari Més

Els responsables de l'animació de 'Un monstre em ve a veure' aproparan el procés de treball del film a Tarragona

La conferència tindrà lloc el proper 23 de novembre a l’Espai Piscina de l’Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tarragona

Una de les imatges de la pel·lícula de J.A. Bayona.

Els responsables de l'animació de 'Un monstre em ve a veure' aproparan el procés de treball animat del film a TarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els responsables d'animació,Adrià Garcia i Javier Verdugo, del guardonat film,Un monstre em ve a veure,oferiran una conferència el proper 23 de novembre. L'acte tindrà lloc a les 11 hores a l’Espai Piscinade l’Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tarragona.

El conferenciants explicaran el procés creatiu i tècnic, tant a la fase d'il·lustració, com d'animació; i oferiran diversos fragments audiovisuals que mostren el desenvolupament i evolució del projecte fins al resultat final. La xerrada és oberta al públic i amb entrada lliure.

La pel·lícula de gènere fantàstic dirigida per Juan Antonio Bayona està basada en la novel·la homònima de Patrick Ness (2011). Ha rebut 9 premis Goya i 8 premis Gaudí entre altres guardons.

L'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tarragona compta amb el cicle de grau Superior d'Animació des de fa tres anys i forma als alumnes en tots i cadascun dels processos creatius que formen part de l'animació.

tracking