Diari Més

Iceta i Espadaler lideren la presentació de la llista socialista tarragonina pel 21D

La candidatura del PSC per Tarragona es mostra en societat al Pont del Diable

Miquel Iceta i Ramon Espadaler, a la presentació de la llista del PSC a Tarragona pel 21D

Miquel Iceta, al Pont del DiableGerard Faiges

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

«Es tracta de construir ponts, no trinxeres». Aquest és el missatge més defensat per Miquel Iceta des dels fets de l’1 d’octubre i la posterior convocatòria d’eleccions amb l’aplicació del 155. Tot i que el PSOE fes costat al PP per l’aplicació d’aquest article, el líder del PSC ha remarcat una vegada i una altra la necessitat de no situar-se ni al bàndol dels independentistes ni al dels que apliquen el 155.

Si a Tarragona hi ha un lloc on pugui prendre més significat la frase de Miquel Iceta és al Pont del Diable. Pot ser per aquest motiu, el PSC ha escollit aquest indret per presentar la candidatura de la província de Tarragona a les eleccions del proper 21D. Els socialistes tarragonins han presentat la seva llista de futuribles al Parlament aquest dissabte al migdia als peus del gran aqüeducte romà. Una cita on no hi ha faltat un Miquel Iceta molt convençut que el seu partit podrà tornar la normalitat a la política catalana. Iceta ha sabut treure ferro als dies complicats que es viuen a Catalunya per tal de fer més fort el seu partit, comentant amb humor que el PSC podria dir-se «Partit del Sentit Comú».

A l’acte al Pont del Diable també hi ha acudit el número tres de la llista del PSC i líder d’Units per Avançar, l’antiga Unió, Ramon Espadaler. Després del seu sorprenent fitxatge per les files socialistes, Espadaler ha defensat que el partit d’Iceta és el més preparat i l’únic que aposta per «fer política» en uns temps complicats en què aquesta no s’ha estat practicant.

Els dos caps visibles de la candidatura socialista s’han fet la fotografia de família amb tots els membres de la candidatura del PSC per la província de Tarragona. Una candidatura liderada per la vallenca Rosa Maria Ibarra Ollé i que, igual que la llista de Barcelona, comptarà amb la presència d’un membre d’Units per Avançar en el número tres. En el cas de la demarcació de Tarragona, l’escollit és Joan Caballol. L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, que tancarà la candidatura de la demarcació tarragonina, també ha estat present a l’acte, on hi ha acudit acompanyat per alguns dels representants del PSC a l’Ajuntament de la ciutat.

Miquel Iceta i Ramon Espadaler, a la presentació de la llista del PSC a Tarragona pel 21D

Miquel Iceta, al Pont del DiableGerard Faiges

tracking