Diari Més

Societat

Ángel Juárez, candidat al Premi Molla d'Or del 2017

El jurat ha proposat Juárez per la seva trajectòria professional des de l’àmbit social i literari així com per la seva faceta d’activista ambiental

El president de Mare Terra destaca el paper dels voluntaris en l'organització de l'acte.

«El valor dels Premis Ones és que no han perdut la seva independència»Anna Ferran

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president i fundador de Mare Terra Fundació Mediterrània, Ángel Juárez, és un dels vuit candidats al Premi Molla d’Or. Es tracta d’un guardó que atorga, per cinquè any i de forma anual, l’empresa Girona Innovació «amb l’objectiu d’homenatjar a les persones que per la seva trajectòria personal i professional mereixen ser destacades». Tothom qui vulgui participar en la votació pot fer-ho fins el dilluns dia 20 a les 16h en el web oficial del certamen.

El jurat ha proposat Juárez per la seva trajectòria professional des de l’àmbit social i literari, així com per la seva faceta d’activista ambiental.

A banda d’Ángel Juárez, la resta de candidats són Marc Boix (fundador de l’ONG HealthUsNepal), Sílvia Pérez Cruz (actriu i cantant guanyadora d’un Premi Goya), Pepita Perich (gerent de la Fundació Ramon Noguera), Leti Rodríguez (periodista i docent), Marcela Topor (directora del diari Catalonia Today), Carme Vinyoles (periodista i escriptora) i Xevi Xirgo (director del diari El Punt Avui).

tracking