Diari Més

Adjudicades les obres de la piscina olímpica de l'Anella per 2 MEUR

Es tracta d’un dels darrers equipaments que falta per construir junt amb l’última fase del pavelló

Imatge de l'espai on es construirà la piscina olímpica de 50 metres de l'Anella Mediterrània.

Adjudicades les obres de la piscina olímpica de l'Anella per 2 MEURCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les obres de la piscina olímpica de l’Anella Mediterrània, un dels darrers equipaments que resta per construir de cara als Jocs de 2018, s’han adjudicat per 2.044.090,51 euros (IVA inclòs). Es tracta d’un preu menor al que s’havia previst en un inici, ja que el pressupost per construir la piscina olímpica era de 2,8 milions d’euros. El consistori disposa d’aquesta quantitat després que el Congrés dels Diputats aprovés els Pressupostos Generals de l’Estat a principis del mes de juny. L’aportació, tal com va anunciar el Govern, serà de 12,5 milions d’euros, 7,7 dels quals arriben aquest 2017, quantitat que permet la construcció de l’equipament.

Les obres han estat adjudicades a l’empresa Acsa Obras e Infraestructuras. Aquesta constructora ha guanyat el concurs públic, on s’hi van presentar set empreses més. El termini de presentació d’ofertes va acabar el passat 17 d’agost després que l’Ajuntament obrís el període de licitació de les obres del complex el passat 4 d’agost per la via d’urgència, donada la necessitat d’iniciar les construccions el més aviat possible. Finalment i tres mesos després, l’adjudicació s’ha fet efectiva.

Les obres tenen un període d’execució de sis mesos i previsiblement començaran en les properes setmanes, tot i que, teòricament, s’havien d’iniciar el passat mes d’octubre. Així doncs, la piscina olímpica s’enllestiria entre els mesos d’abril i maig. Una de les actuacions que també està enlaire és la de la darrera fase del pavelló. Aquesta obra havia d’estar acabada a l’abril per poder realitzar un test abans dels Jocs Mediterranis.

tracking