Diari Més

Solidaritat

Les escoles de La Salle participaran en un pols solidari que vol entrar al Rècord Guiness

La iniciativa, en què hi participaran les escoles de Tarragona, Torreforta i Reus, tindrà lloc aquest divendres

Les curses han omplert el col·legi de color i d'alegria

Els nens han gaudit a La SalleCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Alumnes i professors de les escoles de La Salle a Catalunya ompliran els patis dels seus centres, aquest divendres 17 de novembre a les 11h, per participar en el Pols Solidari. Sota el lema ‘Guanyem un pols per a la Justícia Global’, aquest fet simbòlic ve acompanyat de les donacions que fan els alumnes per participar (mínim 1 euro), les quals faran possible projectes educatius que la Fundació PROIDE, l’ONG de La Salle Catalunya, realitza a països del Sud. A més, l’acte vol entrar al Rècord Guiness.

El Pols Solidari és un acte que es fa extensiu a totes les etapes de l’alumnat de les escoles, des d’infantil fins a Batxillerat. Després de realitzar-lo, a partir d’un xiulet inicial i final, les parelles es donaran la mà en sentit de respecte i de reconeixement de l’esforç de l’altre.

Un altre dels objectius de l’activitat és entrar al Rècord Guinness. Cal dir que tan sols un grup d’uns 100 alumnes per escola quedaran registrats per al Rècord Guinness. L’explicació té a veure amb les exigències creixents de certificació de Rècord Guinness, en funció del nombre de participants. De totes formes, a partir d’aquesta xifra que suggerim, el Rècord s’assolirà, superant amb escreix l’actual (1.450 persones).

Aquest acte s’emmarca en els 25 anys de PROIDE. Per promocionar el Pols Solidari, més de 25 personalitats del món de la música, l'esport, els mitjans de comunicació i altres disciplines han participat en un vídeo donant suport a la iniciativa. A l’audiovisual, que podeu veure a continuació, hi apareixen personalitats com Jordi Basté, Espartac Peran, José Corbacho o Quim Masferrer, entre d’altres.

tracking