Diari Més

Patrimoni

Les obres al carrer Salines deixen al descobert l'arena del Circ Romà

Ho ha anunciat aquest dimarts la regidora de Patrimoni, Begoña Floria

Situació de les obres realitzades al carrer Salines, que han deixat al descobert sorra del circ romà.

Les obres al carrer Salines deixen al descobert la sorra del Circ RomàBegoña Floria

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les obres que actualment s'estan realitzant al carrer Salines, al costat de l'edifici de l'Ajuntament de Tarragona, han deixat al descobert evidències de la pista de arena del Circ Romà.

Ha estat la regidora de Patrimoni de l'Ajuntament tarragoní,BegoñaFloria, la que ha anunciat a través de les xarxes socials la troballa, que ha considerat com a «important».BegoñaFloria, ha explicat que es podria tractar del punt on «tiraven la corba» durant les curses al circ, i afegia que també podria ajudar a millorar la datació d'aquest equipament romà.

La regidora, però, també ha deixat clar que caldrà esperar els informes dels tècnics municipals per a fer la valoració final de la troballa, «s'ha d'estudiar millor», afegia. En principi, segons la regidora, les obres no s'aturaran, «però cal que els arqueòlegs es pronunciïn», afegia.

La regidora no se n'ha estat de comentar la frase que es manté vinculada a la ciutat i que afirma que, «quan piquem una mica de carrer, de seguida surten 'romans' aquí a Tarragona».

tracking