Diari Més

Carles Castillo, 'impotent i enfadat' per haver d'ocupar el número 2 a la llista per Tarragona del PSC

El candidat considera que 'els despatxos' li han tret ser el cap de llista, que havia decidit la militància

Carles Castillo serà el número 2 de la llista del PSC a Tarragona.

Carles Castillo, 'impotent i enfadat' per haver d'ocupar el número 2 a la llista per Tarragona del PSCTwitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Carles Castillo, que l'any 2015 va ser el cap de llista del PSC a les eleccions al Parlament català, considera injust que pels comicis del pròxim 21 de desembre, hagi d'ocupar el número 2de lallista, per darrere de la vallenca Roma MariaIbarra.

Castillo basa aquesta postura en el fet que des de les agrupacions i el consell de votació s'havia decidit que ell tornés a encapçalar la llista socialista, però «els despatxos», li han tret tal com s'ha comprovat quan aquest cap de setmana es van presentar les candidatures per part de la comissió de llistes del partit.

En un comunicat que Castillo ha fet arribar a tots els militants de la circumscripció tarragonina del PSC, aquest afirma que les formes per decidir el seu segon lloc «no van ser les millors», alhora que afirma que, en conseqüència, «molts de nosaltres ens vam sentir impotents i enfadats», en veure la decisió presa pel partit.

L'exdiputat justifica el seu silenci des de la presentació de les llistes i afegeix un agraïment «a l'enorme quantitat de companyes i companys que m'heu donat el vostre escalf i la vostra estima en moments com aquests».

El candidat, però, afirma que la seva voluntat és ser lleial a les idees socialistes i als que l'han escollit per a representar-los. «Prometo que em deixaré tota l'ànima per defensar la candidatura socialista i fer-ho com un dels vostres representants», afegeix.

Carles Castillo deixa clar en el seu comunicat que vol seguir demostrant que «el partit està per sobre de tot» i que la situació actual del país «ens obliga a apartar les discrepàncies orgàniques per centrar-nos en allò que totes i tots volem: un PSC fort i decidit a governar Catalunya per tal que la convivència i el civisme tornin a imperar al nostre territori».

tracking