Diari Més

El cicle 'Women on Fire' del festival REC projectarà 'Rara' premiada al Festival de San Sebastián

El visionat de la pel·lícula es durà a terme dimarts a les 20 hores a l’Auditori CaixaForum de Tarragona

Imatge d'una escena del film 'Rara'.

El cicle 'Women on Fire' del festival REC projectarà 'Rara' premiada al Festival de San SebastiánYouTube

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El festival internacional de cinema REC de Tarragona proposa als més cinèfils el film 'Rara' que es visionarà a l'Auditori CaixaForum el dimarts 14 de novembre a les 20 hores.

El film -que compta amb guió de SanMartíni d'AliciaSchersoni ambJuliaLübbertiEmiliaOssandóndins del repartiment- serà el segon que es projectarà dins el cicle 'WomenonFire' que se celebra setmanes abans de l'edició del festival d'aquest 2017.

'Rara' (Xile-Argentina, 2016) mostra la pressió que pateix una família feliç que no viu subjecta a la norma. Que t'agradin els nois, o potser pensar que són estúpids; ser molt pròxima amb la teva millor amiga i, així i tot, no explicar els teus secrets. Tenir problemes a l'escola i uns pares avorrits. Aquest és el tipus de problemes als quals s'enfronta una nena de 13 anys. Per la Sara, aquestes dificultats no tenen res a veure amb el fet que la seva mare visqui amb una altra dona. Encara que el seu pare no pensi el mateix. El film mostra les vivències d'aquesta família a través dels dies en què la Sara es fa gran i conscient de la intolerància del seu entorn.

tracking