Diari Més

Solidaritat

«Et regalo una sessió de fotos a canvi de portar joguines per la Creu Roja»

La fotògrafa Aida Redecillas posa avui en marxa una nova acció altruista, amb què realitzarà sessions normals i postals nadalenques en família

En l'anterior acció benèfica va aconseguir recaptar vora 400 euros per lluitar contra el càncer.

«Et regalo una sessió de fotos a canvi de què portis joguines per la Creu Roja»Joan Antoni Torreblanca

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tracte és senzill: una sessió fotogràfica en un estudi amb equip professional, a canvi de dur una o diverses joguines per a Creu Roja Tarragona. L’Aida Redecillas, la jove fotògrafa tarragonina de 23 anys que el darrer abril ja va aconseguir recaptar vora 400 euros en una acció solidària semblant per a l’Asociación Española Contra el Cáncer, torna a la càrrega. En aquesta ocasió busca posar en relleu la problemàtica de moltes famílies sense recursos: «Hi ha nens i nenes que arriba Nadal i no tenen cap regal sota l’arbre... I no només en l’època nadalenca, per a molts és el pa de cada dia, ni pel seu aniversari reben res...», lamenta. Així que, des d’avui i fins aquest diumenge dia 12, realitzarà sessions gratuïtes juntament amb el fotògraf Marc Calbet, a tot aquell ciutadà que ho desitgi. «L’únic que demanem és que les joguines que portin siguin noves, ja que qualsevol petit té el dret d’estrenar un joc; que no tinguin un component bèl·lic; que no siguin sexistes; i que no portin peluixos pel tema dels àcars», desgrana la fotògrafa. En cas que els usuaris no sàpiguen quin regal dur, podran fer una petita donació en metàl·lic que s’entregarà íntegrament a Creu Roja.

Felicitar el Nadal amb la sessió

Tot i que la idea sobre les fotografies la marcarà cada ciutadà, l’Aida ja ha preparat al seu estudi alguns fons amb motius nadalencs i un arbre amb regals, perquè tot aquell que ho desitgi, pugui fer-se una bonica postal nadalenca amb tots els membres de la família, per enviar als seus éssers estimats.

Redecillas retocarà després de la sessió un total de cinc imatges amb Photoshop per polir tots els detalls i les enviarà a les adreces electròniques que li hagin facilitat els assistents.

Per concretar data i hora només cal trucar o escriure a l’Aida al telèfon 637 365 927. La jove ja té preparada una gran furgoneta per traslladar, un cop finalitzada l’acció, tots els regals des del seu estudi de Sant Pere i Sant Pau a la seu de Creu Roja, i ja avança que somia amb «haver de fer diversos viatges carregada fins dalt».

tracking