Diari Més

Màgia

Tarragona i la Canonja tornaran a omplir-se de màgia amb l'11a edició del festival Teatre Màgic

Deu reconeguts artistes sorprendran el públic amb espectacles inèdits

Juan Tamariz presentarà un nou espectacle el 2 de desembre.

Tarragona i la Canonja tornaran a omplir-se de màgia amb l'11a edició del festival Teatre MàgicCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El món de l’il·lusionisme es donarà cita, per onzè any consecutiu, del 5 de novembre al 2 de desembre, als escenaris de Tarragona i de La Canonja amb l’objectiu d’oferir una selecció dels millors espectacles de màgia de l’actualitat. El festival Teatre Màgic, que ja és un referent, no només a Catalunya, sinó també a l’estranger, compta amb la direcció artística del tarragoní Mag Gerard.

Després d’un any la màgia torna a Tarragona i ho fa amb destacats artistes, alguns d’aquests de nivell internacional, que actuaran al Teatre Tarragona, El Magatzem, l’espai Kesse, i al Castell de Masricart (a la Canonja). Com a novetat d’enguany cal destacar la incorporació de La Biblioteca Pública de Tarragona i la llibreria Adserà on s’oferiran espectacles màgics de petit format.

Aquest diumenge, a les 12 h, la inauguració del festival anirà a càrrec del Mag Gerard que presentarà el seu nou espectacle familiar de màgia i comèdia al teatre el Magatzem Màgia per deixar-te bocabadat. El popular artista tarragoní oferirà tot un seguit d’il·lusions màgiques que ens acompanyaran en un viatge per les diferents especialitats de l’art de l’impossible amb la finalitat de sorprendre el públic.

En les pròximes setmanes la màgia arribarà també a La Canonja amb l’il·lusionisme i ombres xineses de Gonzalo Albiñana i la gran gala familiar conduïda per Pepín Banzo i Pepe Lirrojo. La cloenda del festival anirà a càrrec de l’hipnotitzador Jeff Toussaint l’1 de desembre i Juan Tamariz el 2 de desembre, aquests dos espectacles es representaran al Teatre Tarragona a les 21 h.

Jeff Toussaint és l’hipnotitzador del programa 1, 2, 3, Hipnotízame (Antena3), que en la seva primera emissió va ser vist per més de tres milions de teleespectadors. L’espectacle que oferirà al Teatre Tarragona és una experiència difícil de creure: interactiva, plena de fortes emocions, de magnetisme, misteri i humor.

El gran mestre de la màgia Juan Tamariz presentarà el seu nou espectacle: Magia Potagia... ¡y más!, dins la cloenda del Festival Teatre Màgic. Una funció que es renova cada dia gràcies a dos ingredients bàsics: la participació del públic i els millors números de Tamariz. A més, estarà acompanyat per l’il·lusionista argentí Alan i la maga colombina Consuelo Lorgia.

Més informació de tots els espectacles de màgia, a la web oficial www.teatremagic.es.

tracking