Diari Més

Ballesteros: «No vull que s'apliqui el 155, però això depèn de Puigdemont»

L’alcalde de Tarragona demana a la Generalitat i al seu President «que no facin cap pas irreversible»

Pla mig de l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, en roda de premsa a la sala d'actes de l'Ajuntament el 4 d'octubre del 2017

dimissió, govern municipal, Josep Maria Prats, Josep Fèlix Ballesteros, pacteACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha volgut deixar clar el seu posicionament respecte de l’aplicació del 155, qüestió que està causant discrepàncies en el si del PSC. «Insisteixo que no vull que s’apliqui l’article 155, ara bé, això només està en mans del President Puigdemont -ha afirmat l’alcalde tarragoní. Òbviament si es declara la DUI aquest desig s’haurà esvaït i es posarà en funcionament tota la maquinària per l’aplicació del 155».

Ballesteros ha demanat «una vegada més» al Govern de la Generalitat i al president Puigdemont «que no facin cap pas irreversible». L’alcalde assegura que «fins divendres hi ha temps per al diàleg, la negociació i el pacte i continuo mantenint que només des d’aquestes tres premisses és possible una solució que eviti el que ningú volem». L’alcalde assegura que «per iniciar aquest camí d’acord» tant ell com molts altres alcaldes seran «al costat» de Puigdemont.

tracking