Diari Més

Protesta

Salvem la Budellera desconvoca la cadena humana de demà

El motiu és «la situació política actual»

Una de les accions en contra el pla urbanístic de la Budellera que es va fer a inicis d'aquest any.

La cadena humana contra la Budellera unirà la plaça de la Font i la Catedral

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plataforma Salvem la Budellera va desconvocar ahir a la tarda la cadena humana que havia de fer-se demà, dissabte. Els organitzadors van informar que el motiu obeeix al fet que, «davant la situació política actual, els darrers esdeveniments i les mobilitzacions que contínuament s’estan produint, recomanen la anulació d’aquesta activitat reivindicativa que es traslladarà a un altre moment mes adient».

La cadena humana havia d’enllaçar la plaça de la Font i el pla de la Seu, amb l’objectiu és sensibilitzar la població de mantenir la zona de la Budellera el més natural possible i protestar pel projecte de construcció d’un nou barri entre les instal·lacions del Nàstic i la urbanització Boscos.

Els promotors de la cadena, ara desconvocada, defensen la cohesió urbanística de la ciutat, un model més racional de creixement, la protecció del pulmó verd de Tarragona que suposa la Budellera i de l’Anella Verda, la no afectació del litoral i les platges i la promoció d’un urbanisme que estimuli la recuperació d’habitatges desocupats.

tracking