Diari Més

El ferri que allotja policies al Port de Tarragona allarga la seva estada fins al 31 d'octubre

Igual que els dos vaixells d'Estat amarrats a Barcelona, l'embarcació tenia permís fins al 5 d'octubre, però l'ha anat prorrogant

El creuer GNV Azzurra, atracat al Moll d'Andalusia del Port de Tarragona.

Els estibadors de Tarragona també decideixen no abastir el vaixell policialRoger Segura

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El vaixell de grans dimensions atracat al Port de Tarragona que acull agents de la policia espanyola i la Guàrdia Civil des de dies abans del referèndum allarga la seva estada fins al 31 d'octubre, segons han confirmat fonts portuàries. Igual que els dos ferris amarrats al Port de Barcelona, el de Tarragona també tenia inicialment un permís per ser al port fins al 5 d'octubre, però s'ha anat prorrogant la seva estada, primer fins al 18 d'octubre i ara s'ha decidit allargar el permís fins a final de mes. L'embarcació, un creuer amb capacitat per a 800 persones, es troba amarrat al moll d'Andalusia, un dels més amagats i de més difícil accés de la infraestructura portuària -que és de titularitat estatal.

El govern espanyol va atracar a mitjan setembre les tres naus, amb consideració de vaixells d'Estat, als ports de Barcelona i Tarragona, els quals tenen l'obligació de permetre que hi atraquin. Els dos que es troben a Barcelona tenen capacitat per allotjar prop de 3.000 persones i el de Tarragona, unes 800. Aquest es tracta d'una embarcació comercial anomenada 'GNV Azzurra', propietat de la naviliera italiana Grandi Navi Veloci.

tracking