Diari Més

Serveis

Torreforta obre un centre adreçat a persones que pateixen una situació traumàtica

Ofereixen acompanyament terapèutic a través de sessions setmanals anònimes i gratuïtes

Imatge de la inuguració del Centre d'escolta Sant Josep Obrer de Torreforta.

Torreforta obre un centre adreçat a persones que pateixin una situació traumàticaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sota el nom de Centre d’escolta Sant Josep Obrer, Torreforta ha obert aquest dilluns 16 d'octubre un centre adreçat a ajudar a persones que hagin patit situacions personals traumàtiques, com ara la mort d'un ésser estimat, la pèrdua de la feina, el dol per malaltia,envelliment o causat per una separació, entre d'altres.

L’objectiu principal del projecte és oferir l’escolta com una eina de transformació personal, de sanació i alliberament, per tal d’ajudar a la persona a restaurar-la i recuperar les seves capacitats personals.

El nou centre es troba al carrer Segarra, número 24, de Torreforta (centre parroquial) i es pot contactar trucant al telèfon 695 272 211, de dilluns a divendres, de 9.00 a 21.00h. El centre ofereix acompanyament terapèutic amb voluntaris no professionals a través de sessions setmanals anònimes i gratuïtes.

El nou centre compta amb el recolzament de Càritas Diocesana de Tarragona (CDT) i els religiosos camils. A la inauguració va assistir el P. Robert Pascual, rector de la Parròquia de Sant Josep Obrer de Torreforta, la Sra. Teresa Jordan, tècnica de CDT; Mn. Francisco Javier Álvarez, diaca permanent i coordinador del CESJO; el Sr. Francesc Roig, director de CDT; l'Arquebisbe, Jaume Pujol i l’equip de voluntaris del Centre.

tracking