Diari Més

Successos

Roben un portàtil i un GPS a l'interior d'un camió i el conductor persegueix al lladre fins interceptar-lo

Els fets es van produir ahir dimarts al polígon Riu Clar de Tarragona, quan un jove va aprofitar que un camioner s'havia deixat la porta oberta del vehicle per cometre el furt

Un vehicle dels Mossos

Un vehicle dels MossosACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un jove va aprofitar l'oblit d'un camioner, ahir dimarts al polígon Riu Clar de Tarragona, per robar diversos objectes que hi havia a l'interior del seu vehicle. La jugada, però, va sortir malament a l'autor del furt, qui va acabar detingut després que el mateix camioner l'aconseguís retenir fins a l'arribada dels Mossos d'Esquadra.

Els fets van succeir prop de les 12h d'ahir dilluns al carrer Coure d'aquest polígon tarragoní, quan un camioner va estacionar el seu vehicle per anar a parlar amb els treballadors d'una nau. L'home es va deixar la porta oberta del camió, moment en què un jove va aprofitar l'ocasió i va robar de l'interior un portàtil i un GPS. El camioner però, es va adonar dels fets i va escridassar al lladre, que va fugir corrent del lloc dels fets.

El camioner va aprofitar que un company tenia el seu cotxe estacionat al mateix carrer i va demanar que l'ajudés a perseguir-lo. Tots dos van pujar al cotxe i van seguir al noi fins a poder enxampar-lo. Un cop interceptat, el camioner i el seu company van trucar al 112 i van retenir al lladre fins a l'arribada dels Mossos d'Esquadra.

El jove, un home de 22 anys, nacionalitat marroquina i veí de Tarragona, va quedar detingut per un delicte de furt. El noi passarà aquest dimarts a disposició judicial al jutjat d'instrucció de guàrdia de Tarragona.

tracking