Diari Més

Municipal

La Brigada d'Intervenció Ràpida continua fent reparacions a la via pública de Tarragona

Dins la campanya ‘Tarragona, posa’t a punt’, la setmana s’enceta amb reparació de voreres a carrer Sevilla, Prat de la Riba, Lleida i Doctor Mallafré, a més d’arranjar l’asfalt a Ramón i Cajal

Els operaris fent reparacions en diversos carrers de la ciutat en el marc de la campanya 'Tarragona, posa't a punt'.

La Brigada d'Intervenció Ràpida continua fent reparacions a la via pública de TarragonaMauri Fernández

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Brigada d’Intervenció Ràpida continua arranjant el paviment asfàltic, el de les voreres de carrers i places i tots els desperfectes a la via pública en el marc de la campanya 'Tarragona, posa’t a punt', engegada per la conselleria d’Espais Públics a l’agost. Aquesta setmana, les tasques intensives de reparació de voreres s’inicien a carrer Sevilla, Prat de la Riba, Lleida i Doctor Mallafré. També s’arranjarà l’asfalt del carrer Ramon y Cajal, molt malmès pel trànsit rodat. La setmana vinent, del 16 al 22 d’octubre, els operaris treballaran a altres carrers de Llevant com Cala Romana, Boscos i La Móra. També faran reparacions de voreres i asfaltat a Sant Pere i Sant Pau.

En el marc d’aquesta mateixa campanya, la Brigada d’Intervenció Ràpida va actuar la setmana passada a les voreres de Sant Antoni Maria Claret, Vidal i Barraquer, Pau Casals i Guillem Oliver. Així mateix, també va arranjar l’asfalt dels carrers Caputxins, Soler, Gasòmetre i Colom. Altres carrers on els operaris han actuat les darreres setmanes són a les voreres de l’avinguda Andorra, Pere Martell, Vidal i Barraquer i Ramon i Cajal. També es va reparar l’asfalt de Vidal i Barraquer, avinguda Andorra, República Argentina i el carrer Pere Martell.

La primera zona la ciutat que ja ha experimentat aquesta posada a punt és La Floresta-L'Albada-Parc Riu Clar-Torreforta-El Pilar-Torrenova-La Granja-Icomar-Riu Clar. En total es van fer més de 34 actuacions. Una altra de les zones que ja s’han arranjat és el tram de la Rambla Nova que toca a Plaça Imperial, Marqués de Montoliu, Gasòmetre, Pare Palau, Enric d’Ossó, Sant Antoni Maria Claret, carrer Goya, Pere Martell, avinguda Andorra, Prat de la Riba, Ramon i Cajal fins a arribar a la Part Baixa.

tracking