Diari Més

Ballesteros titlla de «desproporcional» l'empresonament de Sánchez i Cuixart

L'alcalde de Tarragona ha fet pública la seva opinió respecte la decisió d'empresonar els líders d'ANC i Òmnium a través de Twitter

Pla mig de l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, durant el ple de l'Ajuntament del 9 d'octubre del 2017

Josep Fèlix Ballesteros, regidor, debat, Ajuntament de Tarragona, ple, moció, 1-O, repressióRoger Segura

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha titllat de «desproporcional» la decisió de la jutgessa d’enviar a presó incondicional els presidents de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i d’Òmnium Cultural, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. Ho ha fet a través de Twitter, on ha fet pública la seva opinió respecte l'empresonament dels líders de les entitats.

Ballesteros ha afirmat a la xarxa social que «l'empresonament no és el camí» i ha demanat una solució política a la situació en la qual es troba actualment Catalunya. A més de titllar-la de «desproporcional», l'alcalde de la ciutat també afirma que la decisió d'empresonar Sánchez i Cuixart «no ajuda a la convivència».

La piulada a Twitter de Ballesteros, que ja acumula 118 m'agrada, 82 retweets i 182 comentaris, ha despertat diverses reaccions entre els ciutadans. La majoria d'elles titlla al mateix Ballesteros i al PSC de ser «còmplices» d'aquesta situació.

tracking