Diari Més

Municipal

El Senat tarragoní es reunirà cada dos mesos i tindrà comissions de treball

La soprano Marta Matheu Usach s'ha incorporat a aquest ens consultiu que ha sumat sis baixes recentment

El Senat tarragoní s'ha reunit aquest dimecres a la sala d'actes de l'Ajuntament.

El Senat tarragoní es reunirà cada dos mesos i tindrà comissions de treballMauri

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Senat tarragoní s’ha reunit aquesta dimecres en una convocatòria extraordinària realitzada per l'alcalde de Tarragona com a conseqüència de la petició que havien realitzat alguns dels seus membres.

Els fets produïts a la ciutat de Tarragona el passat 1 d'octubre, amb càrregues policials durant el referèndum convocat per la Generalitat i les posteriors renuncies de sis membres del Senat (Àngel Odena, Frederic Porta, Joana Zaragoza, Josep M. Solé Poblet, Rosa Llorach i Marina Robert) han estat damunt la taula d'aquesta reunió.

L'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, ha explicat les raons que han al·legat els membres que han deixat el Senat i ha manifestat el seu respecte per cadascun d’ells. També ha aprofitat l'alcalde per explicar què va ferquè va fer durant i després del dia 1 d’octubre i, al mateix temps, ha reiterat la seva condemna rotunda a la violència.

Durant la reunió, s’ha acordat que el Senat passarà a reunir-se un cop cada dos mesos, enlloc de fer-ho trimestralment, i es crearan comissions de treball.

Incorporació

D’altra banda, la soprano tarragonina Marta Matheu Usach s’ha incorporat al Senat de Tarragona. L’alcalde li ha lliurat el diploma acreditatiu com forma part d’aquest òrgan consultiu municipal.

La soprano tarragonina Marta Matheu Usach, nou membre del Senat tarragoní.

El Senat tarragoní es reunirà cada dos mesos i tindrà comissions de treballMauri

tracking