Diari Més

Blanco: «El suport a Tarragona 2018 és total»

Aposta perquè seran «els millors Jocs de la història»

Primer pla d'un moment d'una reunió del Comitè Organitzador dels Jocs Mediterranis 2018, amb el president del COE, Alejandro Blanco; i l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, presidint-la aquest 29 de març de 2017

Primer pla d'un moment d'una reunió del Comitè Organitzador dels Jocs Mediterranis 2018, amb el president del COE, Alejandro Blanco; i l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, presidint-la aquest 29 de març de 2017ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del Comitè Olímpic Espanyol (COE), Alejandro Blanco, ha mostrat «el suport total perquè Tarragona) faci els millors Jocs Mediterranis de la història» l'any que ve, durant el seminari dels caps de missió inaugurat aquest dimarts.

Acompanyat pel president del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis (CIJM), l'algerià Amar Addadi, Blanco ha obert la sessió que es prolongarà fins demà al Palau de Congressos, on el pròxim dia 13 se celebrarà l'assemblea general d'aquest comitè.

«Tarragona ha demostrat que està a l'altura. Aquests Jocs van començar en aquesta casa i el suport és total perquè Tarragona faci els millors Jocs Mediterranis de la història», ha afirmat Blanco, segons ha informat el COE.

El seminari de Caps de Missió reuneix els representants designats pels comitès olímpics per coordinar la participació de cada delegació en els Jocs i durant el mateix l'organització de Tarragona informarà sobre aspectes de seguretat, allotjament, competicions, transport i protocol, a més de realitzar visites a les instal·lacions.

L'Assemblea General té previst designar la pròxima seu dels Jocs Mediterranis de Platja de l'any 2019, així com el nou Comitè Executiu del CIJM que encapçala Amar Addadi.

El francès Denis Masseglia és el primer vicepresident i l'egipci Khaled Zein Eldin ocupa la segona vicepresidència. El grec Isidoros Kouvelos és el secretari general i el xipriota Kikis Lazarides tresorer.

Durant el seminari i l'assemblea se celebraran les comissions tècnica, de coordinació, mèdica i antidopatge, de cooperació i desenvolupament i d'estatuts i regulacions.

tracking