Diari Més

El doctor Jordi Varela ofereix una sessió sobre gestió clínica moderna al Joan XXIII

Varela és editor del blog ‘Avenços en Gestió Clínica’ i director del curs online ’Gestió Clínica: Bases, Avenços i Reptes’

Imatge de la sessió impartida per Jordi Varela.

El doctor Jordi Varela ofereix una sessió sobre gestió clínica moderna al Joan XXIIICedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’edifici modular de docència i recerca del Parc Sanitari de l’Hospital Joan XXIII ha acollit, aquest dilluns 9 d’octubre, una sessió de gestió clínica amb el títol ‘Els valors de la pràctica clínica’. Aquest curs, organitzat per la Unitat de Formació Continuada, ha comptat amb la participació del doctor en medicina Jordi Varela. La sessió anava dirigida tant als professionals de l’Hospital com als de l’Atenció Primària de l’ICS Camp de Tarragona.

Jordi Varela és especialista en medicina familiar, diplomat en epidemiologia i gestió d’hospitals, gerent de l’Hospital de Puigcerdà, Hospital del Mar i Hospital de Sant Pau, durant un període de 18 anys, col·laborador docent d’ESADE, editor del blog “Avenços en Gestió Clínica” i director del curs online “Gestió Clínica: Bases, Avenços i Reptes”.

L’objectiu de la sessió és oferir una formació en gestió clínica moderna consolidant l’aprenentatge sobre reorientar l’activitat clínica cap a les necessitats reals dels pacients, promoure una cerca continua de les millors pràctiques, posar en marxa unitats de gestió clínica i integrar els serveis per a la cronicitat, tot això per cercar un model sanitari més eficient i amb més efectivitat clínica.

tracking