Diari Més

Turisme

Costa Cruceros aposta pel Port de Tarragona també la pròxima temporada

Vol posicionar la ciutat com a destinació de referència de la Mediterrània occidental

El Costa Victòria tindrà la base a Tarragona la pròxima temporada dissenyada per Costa Cruceros.

Costa Cruceros aposta pel Port de Tarragona també la pròxima temporadaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Costa Cruceros potenciarà la base que té instal·lada a Tarragona i la temporada vinent confia en augmentar, de manera considerable, el nombre de passatgers que utilitzin els seus serveis. Raffaele d’Ambrosio, director general de la naviliera per a Espanya i Portugal, ha declarat que «començar a operar com a port base en una nova localització i fer que això es converteixi en un èxit ha estat una labor de tots els implicats». «Des de Costa donem les gràcies al Port de Tarragona, a totes les institucions i entitats que han col·laborat amb nosaltres, així com als agents de viatges, per la seva confiança i suport per fer d’aquest projecte una realitat», ha dit.

D’Ambrosio ha parlat de futur i, en aquest sentit, ha remarcat que «estem ja preparats perquè el pròxim any, amb una oferta més àmplia de places, Tarragona segueixi posicionant-se com una de les destinacions de referència en el Mediterrani occidental».

L’objectiu de l’empresa és augmentar un 34% l’oferta de places i arribar a un trànsit de 39.000 passatgers, 10.000 més dels que ha transportat el Costa NeoRiviera. La companyia ha tancat la temporada tarragonina de manera molt positiva. Costa Cruceros destinarà un nou vaixell a la base de Tarragona la temporada del pròxim any. Es tracta del Costa Victòria, amb capacitat per a 2.300 persones, davant les 1.700 del Costa NeoRiviera que ha operat aquest any i que el passat divendres va fer el darrer viatge.

Les operacions de Costa a Tarragona continuaran el 2018. Arran dels bons resultats aconseguits en aquesta temporada i com a conseqüència de la positiva col·laboració amb les entitats locals i partners, la companyia tornarà a operar a partir de juny de 2018 des de Tarragona com a port base, amb un increment de l’oferta. L’itinerari, que serà similar a l’operat el 2017, que incloïa Savona, Eivissa, Maó i Palma de Mallorca, tindrà com a principal novetat la substitució de Porto Torres per Olbia, destinació situada també a Sardenya. Amb aquesta modificació, la companyia ofereix als passatgers l’oportunitat de conèixer més a fons un dels enclavaments més exclusius i màgics de l’illa, la Costa Esmeralda, situada en la seva costa nord.

El Costa neoRiviera, que partia per primera vegada el passat 2 de juny des de Tarragona, ha atracat en 17 ocasions, permetent als turistes gaudir del Ritme de les Balears, un dels itineraris més reconeguts de Costa Cruceros pel Mediterrani occidental. Un total de gairebé 29.000 passatgers han fet aquest itinerari amb l’oportunitat de gaudir de la ciutat de Tarragona, generant un impacte econòmic estimat de 2.200.000 euros.

tracking