Diari Més

La plaça de la Font s'omple per defensar la unitat d'Espanya

Banderes espanyoles i catalanes, a més de crits favorables a respectar la llei, protagonistes

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tarragona ha estat seu, aquest dissabte a la tarda, d’una nova concentració en resposta a l’1-O. Si al matí eren partidaris del diàleg els que omplien la plaça de la Font, des de les set de la tarda han estat aquelles persones que defensen la unitat d’Espanya les que han omplert la plaça on es troba l’Ajuntament tarragoní.

Centenars de banderes espanyoles, acompanyades per alguna senyera testimonial, han posat el color a la concentració que servirà de preludi a la gran manifestació unitària que acollirà Barcelona aquest diumenge. Durant la concentració s’han sentit cants a favor de la unitat espanyol i en contra del procés secessionista. A més, també s’hi han llegit consignes demanant respectar les lleis i a favor de la democràcia.

Una de les imatges més repetides a les xarxes socials en relació a la concentració d'aquest dissabte a la tarda en defensa de la unitat d'Espanya ha estat la de la col·locació d'una bandera espanyola al capdamunt del monument als castells de la rambla Nova, per on també ha transcorregut la manifestació.

Cants de «TV3, manipuladora» durant la marxa unionista a Tarragona:

La multitud ha omplert la plaça.

La plaça de la Font s'omple per defensar la unitat d'EspanyaDiari Més

tracking