Diari Més

Municipal

L'Ajuntament atorgarà la medalla de la Ciutat 2017 a la Creu Roja de Tarragona

El distintiu s'atorgarà a aquesta organització, a proposta de Ballesteros, per la seva continuada labor en benefici de la ciutat

Es distribueixen quinze productes nutritius perquè les persones desafavorides puguin elaborar un àpat concret.

Creu Roja Tarragona reparteix més de 930 tones d'aliments a la demarcació en un anyCreu Roja

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Tarragona entregarà la Medalla de la Ciutat a la Creu Roja de Tarragona a proposta de l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros. L’acord per iniciar la tramitació s’haurà d’aprovar al ple del proper dilluns, 9 d’octubre.

La Creu Roja, fundada l’any 1863 amb seu central a Ginebra, compta actualment amb 7.000 socis, 500 voluntaris i 80 treballadors a la base de Tarragona. La seva tasca té com a objectiu ser a prop de les persones vulnerables en els àmbits nacional i internacional, a través d’accions integrades, realitzades essencialment per voluntariat i amb una àmplia participació social i presència territorial.

La Medalla de la Ciutat de Tarragona s’atorgarà enguany a la Creu Roja de la ciutat per la seva continuada labor en benefici de la ciutat. La Medalla de la Ciutat és la màxima distinció que pot atorgar la corporació local i s’atorga un cop a l’any.

tracking