Diari Més

Societat

Fundación Repsol obre una convocatòria d'ajuts a projectes socials 2017-2018

La convocatòria es dirigeix a les iniciatives que es desenvolupin a l’entorn proper a Tarragona

Imatge del Complex Industrial de Repsol des de la nova planta de Polietilè Metal·locè.

Repsol vol minimitzar l'impacte amb l'entorn i millorar la comunicacióCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fundación Repsol ha engegat una convocatòria per a projectes socials que es desenvolupin a l'entorn del Complex Industrial de Tarragona. Aquesta convocatòria s'emmarca dins del compromís de Repsol de contribuir al benestar de la societat, millorar la qualitat de vida de les persones i aconseguir un major desenvolupament social, educatiu, ambiental i cultural, especialment a les zones on és present.

La convocatòria repartirà un total de 15.000 euros. Els projectes que optin a la convocatòria han de seguir les següents línies d’actuació:

  • Col·lectius vulnerables: és a dir, que afavoreixin la promoció i desenvolupament integral de les persones en situació de pobresa i vulnerabilitat, i que contribueixin a la igualtat d'oportunitats i la inserció social; promoció del desenvolupament social i educatiu d'infants i joves de famílies en situació de pobresa; projectes de suport escolar per a aquests col·lectius i d'oci infantil; així com d'atenció a necessitats bàsiques, o promoció d'hàbits saludables i millora en la qualitat de vida.
  • Discapacitat i dependència: és a dir que tinguin com a objectiu promoure la qualitat de vida de les persones amb discapacitat, oci inclusiu i desenvolupament psicosocial d'aquest col·lectiu.

Els projectes s’hauran de desenvolupar de forma local. Es valorarà positivament que s’executin a l'entorn proper de Tarragona i en un període d'execució mai anterior a desembre de 2017. Les candidatures es podran presentar fins el proper 19 d’octubre a les 23.59h. Les bases completes de la convocatòria es poden consultar a tarragona.repsol.com.

tracking