Diari Més

Arga Sentís vol una reunió «urgent» de la comissió informativa sobre els Jocs del Mediterranis

La portaveu d’ICV-EUiA a Tarragona demana que es doni compte de la situació actual respecte l’esdeveniment esportiu

Els integrants de la reunió, a l'Ajuntament.

Tarragona refusa l'oferta de Santa Gadea per explotar l'Anella MediterràniaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup municipal ICV-EUiA, de la qual n’és portaveu Arga Sentís, ha reclamat a l’equip de govern que reuneixi «de forma urgent» la comissió informativa dels Jocs del Mediterrani, la qual té la funció de mantenir informats els grups municipals de l’evolució del projecte.

Aquesta petició es produeix davant la notícia que el Comitè Olímpic Espanyol es reunirà dilluns per parlar de com quedarà el futur dels Jocs Mediterranis després dels fets que s’estan produint a Catalunya. Per altra banda, ICV-EUiA també apunta a la incertesa sobre el finançament i la finalització de les obres a temps, tenint en compte la «gran probabilitat» que els pressupostos de 2017 es prorroguin i no hi hagi pressupostos generals de l’Estat el 2018. Precisament d’aquests pressupostos del proper any depenen els recursos que encara s’han d’invertir perquè es duguin a terme els Jocs.

«L’alcalde té l’obligació de dir-nos què està passant al voltant dels jocs. La ciutat, a causa de la seva obstinació, hi arrisca diners i crèdit. Nacional, estatal i internacional. No pot ser que en aquests moments de crisi amaguin el cap sota l’ala. Els hi exigim explicacions», ha afirmat Arga Sentís, qui ha recordat que la comissió informativa dels Jocs no es reuneix des del maig.

tracking