Diari Més

El VII Sopar de les Estrelles Michelin comptarà amb 5 xefs de Tarragona

El preu del cobert serà de 45 euros per persona i els fons recaptats aniran destinats a diferents entitats de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona

Cuiners i voluntaris al sopar del 2016.

El VII Sopar de les Estrelles Michelin comptarà amb 5 xefs de TarragonaOriol Ventura

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El complex educatiu de Tarragona, antiga Laboral, acollirà el VII Sopar de les Estrelles contra el càncer i la leucèmia el proper divendres, 10 de novembre, a partir de les 21. 30h. El sopar reunirà els restauradors amb estrella Michelin de la demarcació de Tarragona, Joan Bosch, de Can Bosch; Diego Campos, de Rincón de Diego; Fran López, del restaurant Villa el Retiro; Jeroni Castell de les Moles i Vicent Guimerà de l’Antic Molí.

A aquests cuiners els acompanyaran els restauradors, Marco Borromeo, del restaurant Chambao, Àngel Jiménez, del complex educatiu Tarragona, Mohamed Quauch de Sol de Mar; Gabri Olivier de geladeria Olivier i Gilbert Carcia, pastisser de La Boella. A més, es comptarà amb el pa elaborat per Jordi Andreu, del Forn Andreu de Tarragona.

Els fons que es recaptin en aquest sopar es destinaran a les entitats de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l’Ebre i a la Fundació Carreras Contra la Leucèmia.

El preu del cobert serà de 45 euros per persona i es poden reservar dirigint-se a la Lliga Contra el Càncer o fent un ingrés al número de compte de l’esdeveniment.

Seguint amb la dinàmica iniciada l’any passat, el sopar el conformaran 2 snakcs de benvinguda, 8 aperitius, un entrant, un plat principal, prepostre, postre i petits fours.

Aquelles persones que hi vulguin participar poden fer-ho a través de la Caixa, fent un ingrés al número de compte ES38-2100-3510-7622-0019-6217 indicant el nom, o trucant per telèfon al 977 23 24 24 de la Lliga Contra el Càncer per tal de fer la reserva.

tracking