Diari Més

Educació

El programa d'Educació Ambiental torna a les escoles

En els tallers i activitats s'utilizaran petits robots per fer més atractiu l'aprenentatge

Imatge de petits robots que utilizaran els alumnes.

El programa d'Educació Ambiental torna a les escolesAjuntament de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El departament de Neteja Pública de l’Ajuntament de Tarragona ha ofert a les escoles de la ciutat un programa d’Educació Ambiental centrat en explicar als escolars els conceptes de reciclatge, els diferents tipus de contenidors, etc. Tot plegat se'ls explicarà a través de tallers, manualitats i jocs.

Per aquest curs 2017-18, el programa incorpora activitats i tallers amb la utilització de noves tecnologies, com petits robots, per tal de fer més atractiu l’aprenentatge i captar l’atenció dels alumnes.

En aquests tallers, els nens podran manipular els robots per a que portin els residus als contenidors corresponents;descobriran el procés de la matèria orgànica manipulant robots per mostrar les diferents fases i veure el producte final, i també s’ensenyarà el procés de reciclatge a través d’un videojoc.

El curs passat es van adherir al programa d’Educació Ambiental 19 centres educatius de la ciutat. En total es van realitzar 125 tallers amb una participació de 2.702 alumnes entre P3 i 6è de Primària.

tracking