Diari Més

Adjudicades les obres de la piscina dels Jocs i el desmantellament de l'antiga circumval·lació, davant del Nàstic

Representarà completar el «nucli dur» de les infraestructures dels Jocs Mediterranis, segons l'Ajuntament

Imatge virtual de la piscina projecta dels Jocs Mediterranis.

Adjudicades les obres de la piscina dels Jocs i el desmantellament de l'antiga circumval·lació, davant del NàsticCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Tarragona ha adjudicat la construcció de la piscina de 50 metres, que acollirà les competicions de natació i waterpolo, i del projecte de desmantellament de l'Autovia A-7, dues obres considerades com a «importants» per als Jocs Mediterranis Tarragona 2018.

El projecte d'urbanització per recuperar la topografia de l'antigacircumval·lacióde l'autovia A-7, en el tram que es conserva entre el camí delLloritoi la rotonda de la Via Augusta, permetrà que aquest vial estigui a una única alçada,.El projecte, quan es culmini, facilitarà la mobilitat a la zona del Nou Estadi.

El tinent d'alcalde comissionat dels Jocs Mediterranis,JavierVillamayor, assegura que amb aquestes dues adjudicacions «es completarà el nucli dur de les infraestructures dels Jocs Mediterranis».

En primer terme, i a la vista dels informes tècnics, la mesa de contractació ha classificat les ofertes presentades a la licitació de les obres compreses en el projecte executiu de la piscina descoberta de 50 metres a construir a l'Anella Mediterrània dels Jocs del Mediterrani 2018, que comptava amb un pressupost de 2.314.049,58 €.

L'empresa adjudicatària del projecte de la piscina és el que hapresentatl'empresaAcsa,ObraseInfraestructurasSA per un preud'1.689.331€, més IVA. En el cas de l'antiga traça de l'autovia A-7 N-1247, l'adjudicatària seràTransmaberSL, amb un preu de 270.384,53 € més IVA.

tracking