Diari Més

Prats contradiu Ballesteros: «el pacte de govern s'ha trencat»

L'alcalde, durant la seva compareixença, ha dit que el regidor d'Units per Avançar dimitia però que el Pacte de Ciutat quedava «intacte»

El regidor d'Units per Avançar, Josep Maria Prats.

Prats contradiu Ballesteros: «el pacte de govern s'ha trencat»ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El regidor d'Units per Avançar Josep Maria Prats, que aquest matí ha presentat la seva dimissió com a regidor de Cultura i quart Tinent d'Alcalde, vol deixar clar que el pacte de govern «està trencat». «Tal com he dit al meu comunicat, trenco el pacte perquè no vull pactar amb aquells que no condemnen la violència», subratllava el regidor. Així doncs, assegura que «seria deslleial no complir amb els compromisos clau per Tarragona que vaig signar fa 18 mesos, com els Jocs Mediterranis», però es reserva la «llibertat d'actuar com qualsevol altre partit».

Durant la seva compareixença, l'alcalde Josep Fèlix Ballesteros ha estat clar i ha dit que «Prats dimiteix, però el pacte de govern segueix en vigor». Prats ha estat clar en la resposta: «Seré lleial als compromisos que vaig signar sempre i quan continuin igual. Mantindré l'estabilitat política del govern, però no a qualsevol preu».

tracking