Diari Més

Continuen les 'baixes' al Senat Tarragoní

Han anunciat que l'abandonen Marina Robert Lara i Josep Maria Solé Poblet

Una de les últimes reunions del Senat tarragoní, el juny passat.

Continuen les 'baixes' al Senat TarragoníAjuntament de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Senat Tarragoní, l'òrgan de caràcter consultiu i d'opinió, creat«per assessorar l'alcalde en tots els àmbits que beneficiïn la projecció i planificació de la Tarragona del futur», segons consta en la descripció que en fa el mateix ajuntament continua sumant baixes després dels episodis de violència que es van viure el passat 1 d'octubre.

Els primers en abandonar-lo van ser el baríton Àngel Òdena i el periodista Frederic Porta, al mateix temps que la professora titular de la URV, Joana Zaragoza. Els ja exsenadors vinculaven la seva decisió en gran manera al posicionament municipal durant els actes de violència policial contra la població el passat 1 d'octubre.

Aquest dimecres s'han conegut noves sortides de membres del senat tarragoní. Per una banda la seva integrant més jove, la psicòloga Marina Robert Lara. En un comunicat personal ha explicat que el senat «que havia de ser un Consell d'Alcaldia, que prometia reunions cada 'x' temps a fi de posar a sobre de la taula aquelles inquietuds, dubtes i propostes que remouen pels carrers de la Ciutat», ha acabat sent, segons afegeix, «una reunió anual... i amb sort». La ja exsenadora afegeix que, «Arriba un punt que desisteixes i vas deixant d'assistir de forma discreta i sense obrir boca».

Marina Robert recolza la decisió presa abans que ella per Òdena, Porta i Zaragona i afirma que «elsesdevenimentsd'aquests últims dies han precipitat la meva decisió, per estar en discòrdia amb certes decisions preses per l'Alcaldia. Han volgut fer callar la veu de tot un poble i eraalgoque ni concebiani esperava i que no represento de cap de les maneres».

D'altra banda, tal com a avançat des de l seu compte de facebook Àngel Òdena, també ha decidit deixar aquest òrgan consultiu el metge, Josep Maria Solé Poblet, expresident del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona.

tracking