Diari Més

Queda en llibertat el detingut per la Policia a Tarragona per resistència a l'autoritat durant l'1-O

També han quedat en llibertat les dues altres persones arrestades pel mateix motiu a Girona

Càrregues policials realitzades per la Policía Nacional a la plaça Imperial Tàrraco després d'intervenir a l'InstTarragona.

Càrregues policials a l'InsTarragona i la plaça Imperial Tàrraco. 3Cristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les tres persones, entre elles un menor, que ahir diumenge van ser detingudes per la Policia Nacional a Catalunya per resistència a l'autoritat durant l'1-O han quedat en llibertat en espera de ser citades pel jutge, sense arribar a passar la nit a comissaria, segons han informat a Efe fonts policials. Una de les persones va ser arrestada a Tarragona, mentre que les altres dues es trobaven a Girona.

Segons les fonts consultades per Efe, un dels dos detinguts a Girona és menor d'edat, per la qual cosa ahir ja va quedar en mans dels seus pares i va posar el seu cas en coneixement de la Fiscalia de Menors.

Els altres dos arrestats, un a Girona i un altre a Tarragona, van ser traslladats a comissaria, on se'ls va prendre declaració i van quedar ahir mateix en llibertat, a l'espera que siguin citats pel jutge, acusats d'un delicte de resistència a l'autoritat.

A més d'aquests tres arrestats, la Guàrdia Civil també va practicar ahir almenys tres detencions a Catalunya per resistència, desobediència i atemptat als agents de l'autoritat, entre ells una persona a Sant Andreu de la Barcelona,amb antecedents per violència en l'àmbit familiar, tràfic de drogues i atemptat als agents de l'autoritat.

tracking