Diari Més

Concentracions a diversos municipis del Camp de Tarragona en rebuig a la violència de l'1-O

A Tarragona els assistents han esbroncat els regidors socialistes

Imatge de la concentració realitzada a la plaça de la Font de Tarragona.-

Concentracions a diversos municipis del Camp de Tarragona en rebuig a la violència de l'1-OCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un gran nombre de persones s'han concentrat, a les 12h d'aquest dilluns 3 d'octubre, davant dels Ajuntaments de diversos municipis del Camp de Tarragona. Les concentracions s'han fet com a un acte de rebuig i denúncia de la violència que es va viure ahir diumenge en el marc del referèndum de l'1-O.

Cal remarcar la concentració que ha tingut lloc a la plaça de la Font, davant de l'Ajuntament de Tarragona, on un gran nombre de persones s'han reunit per mostrar el seu rebuig als fets ocorreguts.

l'acte ha arrencat amb molta tensió i una forta escridassada contra regidors socialistes del govern municipal, amb consignes com «botiflers», «fora, fora» i «feu vergonya». De fet, una pancarta on s'hi podia llegir «Shame» -vergonya en anglès- ha obert la protesta. Alguns regidors han hagut d'encaixar amb resignació la cridòria de la gent. L'altra cara de la moneda s'ha donat amb l'entrada a la plaça d'un camió amb una vintena de bombers, rebuts com a herois, entre forts aplaudiments i crits de «sou collonuts». La gent s'ha obert per facilitar-los un passadís fins a les portes de l'Ajuntament, on novament han estat ovacionats per la seva col·laboració en la defensa d'alguns col·legis electorals.A la capital del Tarragonès també s'han fet concentracions a l'Institut Tarragona, l'Institut Sant Pere i Sant Pau o a l'Hospital Joan XXIII, entre d'altres.

A Reus, desenes de persones també s'han reunit a la plaça del Mercadal, davant de l'Ajuntament. La concentració ha comptat també amb la presència dels membres del govern de la ciutat. A més s'hi han presentat els Bombers -també presents a la ciutat de Tarragona- qui han rebut un fort aplaudiment per la tasca que van realitzar durant la jornada de l'1-O.

També s'han fet concentracions en altres municipis del territori, com per exemple Montblanc, Sarral, Vila-seca, Valls o Cunit.

tracking