Diari Més

Agents de paisà requisen cartells i un megàfon a activistes proreferèndum a Tarragona

Els agents no han volgut identificar-se malgrat les queixes dels joves

Els agents anaven de paisà i s'han negat a identificar-se, segons els manifestants.

Agents de paisà requisen cartells i un megàfon a activistes proreferèndum a TarragonaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sota el lema de #garatimelreferendum, aquest divendres s'ha organitzat una nova enganxada de cartells a Tarragona, convocada dels col·lectius Arran i la CUP. Durant el camí entre la plaça Imperial Tàrraco i laplaçade la Font on es dirigien, els activistes han estat interceptats, a la cruïlla entre el carrer EstanislauFiguerasi Antoni Maria Claret, per diversos agents de policia de paisà.

Els agents han requerit el material a diversos dels joves i han agafat també un megàfon. Els agents han identificat a quatre dels joves, que han reclamat el número de placa als policies així comuna actaamb el material requisat. S'han produït aleshores alguns moments de tensió. Els joves han discutit amb els policies perquè els agafaven els cartells sense mirar ni tan sols el seu contingut. Segons el col·lectiuCDRTarragona, el material requisat ha estat d'un miler de cartells. Els agents s'han negat a donar-los el seu número de placa, tot i que finalment han aconseguit la acta amb el material requisat i on apareixen identificats els agents.

Després d'una estona, i als crits de «Votarem!», iquans'han anat afegint més manifestants que arribaven des de la plaça Imperial Tàrraco, els agents han pujat a un vehicle i han marxat de la zona.

tracking