Diari Més

Els Mossos identifiquen els responsables del local de la Jove de Tarragona

Agents de paisà han anat aquest dimarts a la seu de la colla complint l'ordre de la fiscalia

Els agents al local de la Jove en la filmació que ha realitzat TAC 12.

Els Mossos identifiquen els responsables del local de la Jove de TarragonaTAC 12

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de paisà dels Mossos d'Esquadra han visitataquestdimartsa la tardala seu de la Colla Jove Xiquets de Tarragona amb la finalitat d'identificar els responsables del local. Els agents complien l'ordre de la fiscalia de Tarragona que els obliga aidentificarels responsables dels col·legis electorals previstos pel referèndum de l'1 d'octubre.

Els policies, a més d'identificar els responsables del local, els han advertit de les responsabilitats en quèpodrienincórrer en cas de permetre l'ús del mateix per la celebració de les votacions, d'acord amb el que ha establert laFiscaliaGeneral.

La visita dels agents s'ha fet en un to completamentdistès, tot i que s'ha generat una certa expectació a l'exterior del local. Finalment els agents han marxat per una porta lateral del local.

La seu de la Colla Jove ha estatinclosacom a col·legi electoral per les votacions de l'1-O malgrat el posicionament municipal, completament contrari a la celebració del referèndum. El local és de titularitat municipal, però els responsables de l'entitat han decidit permetre el seu ús el pròxim diumenge.

tracking