Diari Més

La Terrasseta finalitza la seva edició més multitudinària

Més de 16.000 persones han passat per la Terrasseta de Santa Tecla durant els 10 dies del festival

Públic durant el concert de The Penguins Ska Band

La Terrasseta finalitza la seva edició més multitudinàriaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Terrasseta tanca la seva sisena edició amb un rècord de participació, després de deu dies intensos on diversos concerts d’àmbit nacional i internacional del reggae i espectacles per a totes les edats. La Terrasseta ha viscut l’edició més multitudinària dels seus sis anys d'història amb més de 16.000 persones que han passat pel festival en total.

La programadora de la Terrasseta de Santa Tecla, Aida Bañeres, destaca la bona resposta per part del públic. «Molts han utilitzat la Terrasseta com a espai de trobada durant les festes, sent molts dies entre setmana una proposta de cultura molt variada per compaginar amb la programació de folklore i tradicions populars de les Festes de Santa Tecla», diu i emfatitza que l'espai de la Terrasseta «serveix també per conèixer noves propostes culturals tant d'iniciatives locals, com de fora de les nostres contrades i que podríem dir és l'espai més contemporani del programa de Santa Tecla».

Fidelitzant el públic i atraient gent de fora de Tarragona

Amb la programació familiar i diürna, que incloïa espectacles d'acrobàcia i clown, l'espai de jocs, activitats de les Tecletes i les sessions de cinema a la fresca, el festival ha fidelitzat un públic molt homogeni. I amb els concerts més multitudinaris com The Penguins Ska Band i els britànics Bad Manners amb el llegendari Buster Bloodvessel al capdavant, la Terrasseta ha atret molta gent de fora que s'ha desplaçat expressament cap a Tarragona per a assistir a aquests concerts.

Vetllant pel descans dels veïns

Els últims anys la Terrasseta ha adaptat els horaris per vetllar pel descans dels veïns i s'ha potenciat les activitats diürnes. Ara el 80% de la programació és a la tarda/vespre i el públic tarragoní ha respost molt positivament a aquesta iniciativa. La programadora, Aida Bañeres, ja està pensant en noves idees i espectacles culturals per a l'edició de la Terrasseta de Santa Tecla 2018.

tracking