Diari Més

Empresa

La directora de BASF a Espanya deixa el càrrec i s'incorporarà a l'equip dels EUA

Amb la direcció de Anne Berg, el complex de BASF es va posicionar com la primera planta de formulació del grup a Europa i la tercera en el món.

Imatge d'arxiu d'Anne Berg, fins ara directora de BASF Espanya.

La directora de BASF a Espanya deixa el càrrec i s'incorporarà equip dels EUABASF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La directora de BASF a Espanya, Anne Berg, abandonarà el seu càrrec actual per incorporar-se a l'equip executiu de la multinacional alemanya a Carolina del Nord, segons ha avançat ella mateixa.

Berg (1970 Karlsruhe, Alemanya) és llicenciada en Enginyeria Química per la universitat d'aquella ciutat del sud-oest d'Alemanya i ha desenvolupat tota la seva carrera professional a BASF.

Es va incorporar vint anys enrere com enginyera de desenvolupament de processos del complex de Ludwigshafen, la seu central del grup i el 2013, es va incorporar en l'any 2013 al complex industrial de BASF a la Canonja.

Amb la seva direcció, el complex de BASF es va posicionar com la primera planta de formulació del grup a Europa i la tercera en el món.

Al novembre de l'any passat, va ser la responsable d'activar la nova línia de producció de la planta de formulació de fungicides de Tarragona, amb una inversió de 21 milions d'euros.

La directora va anunciar el seu trasllat en el tradicional sopar anual de BASF entre institucions i empresaris, si bé encara no s'ha revelat qui la substituirà.

tracking