Diari Més

Societat

Recuperen una gata a Tarragona perduda fa cinc anys

L'animal es va escapar cinc dies abans que la propietària, que tenia el bitllet per la gata, es traslladés a viure a Argentina

Imatge de la Rita,

Recuperen una gata a Tarragona perduda fa cinc anysTarraco Gats

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Rita és una gata que vivia a laPlaçade Rei de la Part Alta de Tarragona. L'associacióTarracoGats la va capturar per tal d'esterilitzar-la en el marc delProjecteGats Urbans amb la intenció de retornar-la al carrer però la seva sorpresa va ser majúscula quan la van portar al veterinari i van poder comprovar que aquesta gata, que feia temps es deixava veure pel carrer, era domèstica, portava xip i ja estava esterilitzada. Rita va resultar ser una gata de sis anys que tenia propietària. Després de dies d'investigacions i gràcies a les xarxes socials, l'AssociacióTarracoGats va esbrinar que Rita pertanyia a una noia argentina que fa diversos anys, va tornar al seu país i juntament amb el seu bitllet d'avió, vaadquirirun per a cadascun dels seus animals,incloenta Rita. La mala sort va voler que Rita es perdés cinc dies abans d'aquell viatge i aquí va començar el seu perible de vida al carrer.

Després de molts intents, l'Associació ha aconseguit localitzar a la seva propietària a Buenos Aires, que va tenir una gran alegria en saber que la gata que va perdre abans de marxar de Tarragona estava sana i estàlvia. Finalment, per evitar el tràngol del viatge a la gata i sabent que estava en bones mans, la propietària i l'associació van acordar buscar una nova adopció a l'animal tot i que «la propietària va dir que si no apareixiacapbona família per ella tornaria a pagar el bitllet i se'n faria càrrec», assegura Eva Núñez, presidenta de l'entitat. Afortunadament, fa uns dies, una parella jove molt amants dels animals ha decidit adoptar-la perquè «és una gata tremendament dòcil i bona i es van enamorar d'ella només conèixer-la».

Núñez vol destacar que «és estrany que una gata domèstica hagi sobreviscut al carrertande temps perquè els gats acostumats a una llar nosobreviueni trobem casos de gats abandonats ferits o en males condicionsperquèno saben com viure alcarrer».

tracking