Diari Més

Santa Tecla ja es viu pels carrers de Tarragona

La Crida ha donat el tret de sortida oficial a la festa gran de la ciutat aquest divendres

Durant la Crida s'ha fet un homenatge als Teclers d'Honor d'aquest 2017.

Santa Tecla ja es viu pels carrers de TarragonaAjuntament de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A Tarragona ja es respira Santa Tecla. La festa gran de la ciutat ja ha començat, oficialment, aquest divendres, amb l'acte de la Crida. Eel dia ha estat passat per aigua i alguns actes programats, com la plaça Friki, s'han hagut d'anul·lar. Altres, com una masterclass d'spinning, s'ha canviat d'ubicació, mentre que la Festa Holi 2017 s'ha ajornat pel 29 de setembre.

A la tarda, entre els molts actes que han tingut lloc a la ciutat, s'ha presentat el Ball dels Set Pecats Capitals Petit.

Un dels altres elements del Seguici Popular que ha estat protagonista aquest divendres és la Mulassa. Per celebrar els seus 30 anys, els mulassers estrenen, aquest 2017, nou vestuari:

Finalment, la Crida ha donat el tret de sortida oficial a una nova edició de la Santa Tecla, primer, amb l'homenatge als Teclers d'Honor i a la Perpetuadora, que enguany ésAnna Gispert Magarolas.

Després s'ha procedit a ferel Toc de Crida, on s'ha encès foc a la metxa dels Onze Morters de Santa Tecla per donar inici a la primera Tronada de la Pirotècnia Valenciana de Llanera de Ranes.

La Perpetuadora de Santa Tecla és, aquest 2017, Anna Gispert Magarolas.

Santa Tecla ja es viu pels carrers de TarragonaAjuntament de Tarragona

tracking