Diari Més

Successos

Una fuita de gas en unes obres al costat de la plaça de la Font obliga a evacuar l'Ajuntament i sis persones més

Tres dotacions de Bombers s'han dirigit al lloc dels fets

La fuita de gas s'ha produït al carrer Sant Domènech.

Una fuita de gas en unes obres al costat de la plaça de la Font obliga a evacuar l'Ajuntament i sis persones mésCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una fuita de gas a la via pública a Tarragona ha mobilitzat, el matí d'aquest dimarts 12 de setembre, unt total de tres dotacions de Bombers. La fuita s'ha produït quan s'ha rebentat una canonada a causa de les obres de peatonalització que es duen a terme al carrer Sant Domènech.

Tot i que l'incident no ha provocat ferits, els Bombers han hagut de desallotjar de forma preventiva 200 treballadors de l'Ajuntament i sis veïns dels edificis número 2, 4, 6 i 8 del carrer Sant Domènec, a més de dos locals de restauració pròxims. No hi ha hagut cap persona ferida.

Finalment, la companyia de gas ha estat qui s'ha fet càrrec de l'incident i ha procedit a taponar de la fuga. Els desallotjats han pogut tornar a entrar als edificis on es trobaven cap a les 13h, un cop ja resolta la incidència.

Els Bombers s'han desplaçat fins la plaça de la Font.

Una fuita de gas en unes obres al costat de la plaça de la Font obliga a evacuar l'Ajuntament i sis persones mésCristina Aguilar

tracking